Değerlerimize Sahip Çıkalım, Kültürümüze Işık Olalım E -Twinning Projesinde Sona Gelindi.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Selin AKIN'ın  5. sınıf öğrencilerimizle yürüttüğü Değerlerimize Sahip Çıkalım, Kültürümüze Işık Olalım projesinde sona gelindi. Proje kapsamında öğrencilerimize sevgi, saygı, tutumluluk, adalet ve dürüstlük gibi değerler kültürümüzün bir parçası olan Karagöz ve Hacivat gibi geleneksel oyunlarla, Aşık Veysel, Mevlana, Barış Manço gibi değerli büyüklerimizi tanıtılarak verilmeye çalışıldı. Aynı zamanda Projenin yabancı ortağı olan Azerbaycan'ın değerli sanatçılarını Aşık Elesker, Reşid Behbudov, Nizami Gencevi gibi şahsiyetleri de tanıma imkanı buldular. Böylece öğrencilerimiz farklı kültürleri tanıma fırsatı buldular. Bunların yanında öğrencilerimiz farklı web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenerek kendilerini teknoloji konusunda geliştirdiler.

26.05.2021 368

Değerlerimize Sahip Çıkalım, Kültürümüze Işık Olalım E -Twinning Projesi Günlüğü detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

26-05-202126-05-2021